Houdt van schrijven, eten, wijn en mannen in pak.

donderdag 6 december 2012Ik vind het helemaal niet erg als door een sneeuwstorm het OV plat ligt. Zolang ik maar terug naar huis kan en zolang ik niet op mijn plaat ga wanneer ik charmant uit de bus probeer te stappen, vind ik alles best.
Charmant, dat is niet echt het woord dat past bij je. Sneeuw en hagel vlokken in je haar, rode neuzen en uitgedroogde lippen noem ik niet charmant.

De enige maand in het jaar waarbij ik me zonder me te hoeven verantwoorden vol kan vreten. Er is niemand die gek opkijkt als ik mijn 15e gang met gemak naar binnenschuif.
Geen kassière zal gek opkijken wanneer ik 3 zakken pepernoten op de toonbank leg. Dat al die drie zakken op moeten vóór 5 december is volstrekt normaal.

Met sinterklaas heb ik niet zoveel. Die beste man heeft vast geen geld voor een Fiat 500 in deze crisistijden. En ik ben niet het hele jaar lief. Niemand is het hele jaar lief. Ik ken genoeg mensen die vaker niet lief zijn dan lief maar toch een PlayStation van hem krijgen.
December. De maand van de gezelligheid en het samen zijn met  familie.
De maand waarin ik kan eten als een paard.
Ongetwijfeld de leukste feestmaand van het jaar.

En ik ben niet eens jarig in december.
 2 opmerkingen:

  1. Erg leuk artikel! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen