Houdt van schrijven, eten, wijn en mannen in pak.

maandag 27 augustus 2012


Doordeweeks ben je druk, heb je van alles aan je hoofd en ben je meer op RTLgemist te vinden dan voor de tv. Als het zomervakantie is heb je ineens alle tijd maar is er geen leuk programma op de buis te vinden. Noodgedwongen heb ik, als ik tv wilde kijken, 24kitchen gekeken. Rudolph’s Bakery: ik heb ze bijna allemaal gezien. Zelfs daar kwamen op een gegeven moment alleen maar herhalingen voorbij.

Ja, ik snap dat Linda de Mol graag ook vakantie viert en dat Irene Moors ook liever in de zon ligt maar zend dan tenminste leuke herhalingen uit. Geen ‘dit is een herhaling, u kunt niet meer stemmen’  uitzendingen. Daar hebben we niets aan. Nu de scholen weer zijn begonnen en Lieke van Lexmond en Carlo Boshard weer aan het werk zijn betekend dat ook dat er nieuwe programma’s aan komen.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en daarom hier een overzicht van nieuwe programma’s die binnenkort op de buis te zien zijn!
Even die afstandsbediening in het bezit krijgen, een groot glas fris inschenken en mee Twitteren op de iPad. Enjoy!


De goudeerlijke Marin en zorgzame Tante Cor worden tijdens de logeerpartijen door de BN’ers in hun harten gesloten. Dat leidt tot mooie televisie met vooral een lach, maar soms ook een traan.’  is wat SBS6 over Villa Morero zeggen.
Helaas zonder Cheryl en haar vriendinnen maar Martin maakt een hoop goed.
Maandag 27 augustus 20:30 is de eerste aflevering te zien op SBS6.


Na Barbie’s Bruiloft is er nu ook Barbie’s Baby. Barbie en haar vriend worden tijdens de zwangerschap gevolgd tot de geboorte van hun dochtertje Angelina.
Dinsdag 28 augustus om 20:30 is de eerste aflevering te zien op RTL 5.


‘De Amsterdamse chirurg Martinus Elsenbosch doorloopt een sollicitatiegprocedure tot huisarts in het dorpje Wourkem. Daar aangekomen is de cultuurshock voor hem groot en worstelt hij met zijn brutale doktersassistente Kim, de onhandige loodgieter Bert en een mannelijke pati”ent van aanzien met een nogal genante aandoening.. Het enige lichtpuntje is de lokale onderwijzeres Lisa de Graaf.’
Huisarts serie’s doen het goed op de tv. Dokter Deen was een hit.
Woensdag 29 augustus om 20:30 is de eerste aflevering te zien op SBS6.


Expeditie Robinson is een van mijn favoriete programma’s. Bikkels zijn het.
Dit jaar met Fajah Lourens, Paul Turner, Ruud Feltkamp, Fatima Moreira de Melo, Lodewijk Hoekstra en Tess Milne.
De eerste aflevering is te zien op donderdag 30 augustus om 21:30 op RTl 5.


‘Een prachtige jonge vrouw introduceert een verschrikkelijke verloofde aan haar familie en vrienden en vertelt hen dat de bruiloft in aantocht is! Het geduld van haar familieleden en vrienden wordt op de proef gesteld door het afschuwelijke gedrag van de bruidegom in spe. Zij moet haar leugens volhouden tot aan het altaar om een miljoen dollar in de wacht te slepen.’
Niet mijn cup of tea, maar wie weet vind ik het toch leuk.
Elke maandag vanaf 27 augustus te zien tussen 20:30 en 21:30 op RTL

Voor diegene die het niet kunnen zien: lang leven RTLxl!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten