Houdt van schrijven, eten, wijn en mannen in pak.

zondag 19 augustus 2012


‘Er wonen hele gewone mensen.’

Laatst ging ik met mijn moeder winkelen in Laren.
Waarom in Laren, denk je misschien, maar in Laren zit, voor mij, de dichtstbijzijnde SuperTrash store (ik ben groot fan van SuperTrash).
En als je gaat winkelen in Laren ga je (of course) ook wat drinken bij Mauve of ’t bonte paard.

In de serie Gooische Vrouwen wordt het Gooi neergezet als het glamour reservoir van Nederland. In het echt valt dat allemaal wel mee. De Albert Heijn is daar ook gewoon de Albert Heijn als in de rest van het land. Er is zelfs een markt in Laren (vrijdag).
Er zijn ook ruitjeshuizen in Laren, voor wie denkt dat er alleen maar grote villa’s te vinden zijn.

Het geld lijkt van je bankrekening af te vliegen. Louboutins worden gewoon in de plaatselijke schoenenwinkel verkocht en voor een echte Louis Vuitton hoef je ook niet ver te lopen. Een walhalla voor een shopaholic als ik.
‘Wil je ze even passen?’  vraagt de verkoopster. Ik kijk naar de 14 cm hak. Nee. Daar valt niet op te lopen. Dit gaat zelfs voor mij (te) ver.

En toch wonen er gewone, hele normale mensen. Geen Cheryl of Martin Morero te bekennen. Er hangt gewoon een chique sfeertje. Ik ben dol op dat sfeertje. De meeste mensen werken er kei hard en hebben echt geen tijd om de hele dag over de nieuwe collectie van Gucci te praten.

Ik zou zeggen, probeer het eens uit. Je hoeft er echt geen grote portemonnee voor te hebben en het is er reuze gezellig!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben er echt nog nooit geweest, woon er ook ver vandaan en heb ook niet echt de behoefte om er heen te gaan haha. Dan ga ik liever lekker naar Amsterdam of Utrecht. Als ik in de buurt zou wonen dan wel :)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dan is er inderdaad niet veel bijzonders aan! Amsterdam is ook leuk! ;)

      Verwijderen